در زیر تعریفی خلاصه از این دو بیماری نشیمنگاهی رایج را داریم:
بیماری بواسیر به طور شایع همراه با یبوست نمایان می شود. درمان بواسیر با لیزر یا عمل جراحی هموروئید داخلی می تواند به راحتی این عارضه را از بین ببرد.
هموروئید بیماری بواسیر یا هموروئید تورم و التهاب عروق ناحیهی مقعدی است که به علت زور زدن بیش از حد حین اجابت مزاج مشکل در انواع مختلفی به وجود میآید و از عوارض شایع یبوست مزمن است.
معمولاً یبوست در مراحل اولیه به توصیههای درمانی رژیم غذایی پر فیبر و مصرف مایعات فراوان جواب داده و کنترل میشود.
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.
هنگامی که پدر و مادری صاحب نعمت داشتن فرزند می شوند، مسئولیت ها و نگرانی های آنها از لحظه ای که متوجه بارداری مادر می شوند...
پاسخ به سعید سلام دوست عزیز. اگر دارید به تنگی یبوست کودک 20 ماهه مقعد دچار میشید، ممکنه به بیماری هموروئید مبتلا شده باشید.
برای اینکار آب همدمای بدن به آرامی از مقعد وارد روده شده و با نرم کردن توده مدفوع باعث دفع آن می شود.
آریتمی قلبی چیست؟ انواع، علت و علائم تپش یا ضربان نامنظم قلب + درمان
مدفوع سفت ممکن است باعث ایجاد پارگی سطحی دردناک و شقاق مقعد شود.
دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، با سالها سابقه و تجربه در درمان بیماری های آسم و آلرژی کودکان، می تواند در این امر به شما کمک کند. برای دریافت مشاوره، می توانید با مطب دکتر جاوید ظفری تماس حاصل فرمایید.
اگر فرزندمان یبوست داشته باشد، ممکن است دفع مدفوع آن برای او دردناک باشد، در نتیجه تمایلی به اجابت مزاج نداشته باشد.
برای مثال، اگر اجابت مزاج دردناک باشد احتمالاً مشکلی در دریچه و خروجی مقعد وجود دارد. اگر مدفوع کم حجم باشد، میتواند از فقدان فیبر در رژیم غذایی ناشی شود. اگر بیمار مجبور است مدفوع را با زور و فشار زیادی دفع کند، ممکن است اختلالی در عملکرد عضلات کف لگن وجود داشته باشد.
برای درمان یبوست در خانه می توانید یک سری موارد را رعایت کنید که کمک کننده اند.
Comments on “Helping The others Realize The Advantages Of یبوست غذای کمکی”